Etli lahana sarmasını yolcu etmenin zamanı geldi sanırım artık:)söze nasıl başlasam diye düşünür mü insan 10dk...istemediğim kadar uzak kaldım yazmaktan ..ve pas tutmuş dilim ne yazık ki:( Paylaşmak istediğim hatta tartışmak istediğim çok şey var sizinle ama zaman fakiri olmak vahim bir durum..Sürekli blogunu güncelleyebilenlere gerçekten hayranım ki bence bu büyük bir başarı:)Kısaca benden haberler vereyim ucundan köşesinden..iş hayatı ve ev hayatı arasında yalan dünyadaki günlerini doldurmaya devam ediyor bu aciz kul..Şevvalin geniz eti ameliyatından sonra ortaya çıkan sinüziti ile uğraştık uzunca bir dönem..doktorlardan çıkamadık velhasıl..iyiyiz şimdi şükür..İş hayatında 1 yılı doldurduk öyle böyle..zamanla sıkıntılar giderildi çok şükür..tepki olmadan etki olmaz mantığıyla yanlış giden şeyleri düzeltmeye çalıştım azimle..sanırım Allahın izniyle düzeldi de:)yani herşey tıkırında seyrediyor bu günlerde...
Acil tatlı isteğinin bastırdığı bir anda aklıma geldi bu tarif..pratik ve lezzetli çubuklar gerçekten bunlar..misafirlere sunduğunuzun menüde ya da acil tatlı kirizlerinde(bu sürekli bir durumdur maalesef çoğu bayan için)yapılabilir bu çubuklar..
Malzemeler:
- Miflöy yaprakları(5 adet)
- ½ s.b şeker
- hindiztan cevizi
- miflöy yapraklarını eşit aralıklarla şerit şeklinde kesin.
- bir tabağa şeker ve hindistan cevizini karıştırın.
- kestiğiniz şeriti bu karışıma önlü arkalı batırıp yağladığınız tepsiye dizin.
- çubukları istediğiniz şekilde şekillendirebilirsiniz.
- 180 derecede kızarana kadar pişirin.
11 değerli yorum:
bayağı bir uzak kalmışsınız hakikaten, geçmiş olsun, ellerinize sağlık, pek şeker olmuşlar. :)
Elifciğim elelrine sağlık canım ....
Amaan çok güzel hemde pratik sevdim ben bunu
Ellerinize sağlık canım.
Sevgiler..
Ben de bunları tuz yapıyorum haşhaş tohumuna buluyorum güzel ikramlıklar ellerien sağlık:))
Elifciğim özlemiştik seni çok çok..
yorumunu görünce hiç durmadan beklemeden geldim..
herşeyin yolunda olmasına sevindim dilerim iyisindir canım..
milföy çubukların dönüşüne yakışmış..
Harika olmuslar. Fikir olarak da cok hos, hindistan cevizi ilavesine ise ayrica bayildim:)
Ellerinize saglik. Sevgilerimle:)
pratik ve güzeller
ellerine sağlık canım
faza da uzak kalmamak lazım.pratik tarifin iin ok teşekkürler.leziz ok leziz olmuş.sevgiler....
Ellerinize sağlık,çok güzel görünüyor.sevgilerrrr...
miflöyle ilgili hiç duymadığım bir tarif süper gözüküyor canım ellerine sağlık
Hayırlı ramazanlar canım...
Yorum Gönder